TAPAHTUMIA JA AJANKOHTAISIA ASIOITA 2023

SYYSKONSERTTI

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen syyskonserttiin navetan vintille! Mukana jotain uutta, jotain vanhaa, kuten ainakin kesähäissä. Mm. Aira Huiskon runoja, Kaj Chydeniuksen säveliä, talon emännän sävellyksiä ja ehkä myös ripaus jotain sinistä!

laulu: Katja Hietala, viulu: Terhi Laine, piano: Hanne Syrjäläinen

Tapahtumassa on väliaika, kahvia ja pullaa. Vintillä on myös anniskeluoikeudet. Huom! Kylmä tila, joten pukeudu reilusti sään mukaan ja ota viltti harteille!
Vapaaehtoinen pääsymaksu 10,-

Tuorakankuja 85, 16510 Luhtikylä

LA 9.9.klo 13-16 LÄHIRUOKAPÄIVÄ

Tervetuloa Pienen Pieneen Leipäpuotiin noutamaan uunituoreet hapanjuurileivät ja muut leivonnaiset! Voit myös nauttia pullakaffet lasikuistilla tai siemailla lahtelaisen AntBrewerin olutta vaikkapa napolilaistyylisen pitsan kera!

26.08. klo 10-16

Kädentaitomyyjäiset


Kässä pop up tulee taas! Viime elokuussa oli n.300 kävijää! Yli 30 myyjää valtaa navetan vintin ja peltihallin! Pitsat paistuvat Pitsakellarin tyyliin! Kahvia ja pullaa sekä muita virvokkeita saatavilla myös! Lisätiedot myyntipaikoista thelmankammari@gmail.com Hannalta!

Pitsakellari on lauantaina avoinna vielä 18.00  asti!

05.02.23

Pitsakellari 1-vuotta!

Kyllä, niin se ensimmäinen vuosi Pitsakellari parissa on hujahtanut! Vastahan myö sitä rempattiin ja jännitettiin, tuleeko ketään! Vähän uskomattomalta se yhäkin tuntuu, että meijjän talon vanhassa perunakellarissa tarjoillaan nyt napolilaistyylistä hapanjuuripitsaa. Ja ihmisiä oikeesti tulee tänne pitsalle! Kiitos ihan jokaiselle kävijälle! Myö isännän kanssa tehhään parhaamme, että jokainen vierailu on elämys ja nautinto, jokainen pitsa rakkaudella leivottu, juuri sinulle.

Vuoteen on mahtunut remontin lisäksi monenlaista tuotekehittelyä, avajaiset korona-aikaan, piharemppaa joka jatkuu myöhemmin, taidenäyttely, lakisääteinen terveystarkastus kotikeittiössämme, ja vaikka mitä!

Hyvää alkanutta vuotta 2023!

Pitsakellarin ovet avautuvat jälleen la 14.01.2023! Leipäpuoti palvelee  tilauksesta siinä tammikuun puolesta välistä eteen päin! Saa kysyä ja toivoa, hapanjuurileipää ja kahvileipää! Viikonlopun leipätilaukset ruisleipä keskiviikkoiltaan, vaaleat torstaihin mennessä!

p.050 5413410/Hanne

LA-SU klo 13-18 PITSAKELLARI

Viikonloppuina voit nauttia Pitsakellarin tunnelmasta ja napolilaistyylisistä pitsoista! Katso tarkemmat tiedot "Pitsakellari"-välilehdeltä. Tilaan mahtuu max 12 henkilöä,joten pöytävaraus on erittäin suositeltavaa. Huomaathan, että välioven karmista löytyy ovikello, jolla kutsut henkilökuntaa. Vaikka meillä joskus on tupa täynnä, niin silti aina kannattaa kysyä, koska monesti myös lyhyelläkin varoitusajalla löytyy tilaa!

Pitsakellari on avoinna ympäri vuoden! Ryhmät mahdollisia myös muina aikoina. Myös take away!

p. 050 5413410/Hanne