TAPAHTUMIA JA AJANKOHTAISIA ASIOITA 2023

26.08. klo 10-16

Kädentaitomyyjäiset


Kässä pop up tulee taas! Viime elokuussa oli n.300 kävijää! Ilmoittaudu nyt myyjäksi thelmankammari@gmail.com Hannalle! Lisätiedot myyntipaikoista myös Hannalta!

05.02.23

Pitsakellari 1-vuotta!

Kyllä, niin se ensimmäinen vuosi Pitsakellari parissa on hujahtanut! Vastahan myö sitä rempattiin ja jännitettiin, tuleeko ketään! Vähän uskomattomalta se yhäkin tuntuu, että meijjän talon vanhassa perunakellarissa tarjoillaan nyt napolilaistyylistä hapanjuuripitsaa. Ja ihmisiä oikeesti tulee tänne pitsalle! Kiitos ihan jokaiselle kävijälle! Myö isännän kanssa tehhään parhaamme, että jokainen vierailu on elämys ja nautinto, jokainen pitsa rakkaudella leivottu, juuri sinulle.

Vuoteen on mahtunut remontin lisäksi monenlaista tuotekehittelyä, avajaiset korona-aikaan, piharemppaa joka jatkuu myöhemmin, taidenäyttely, lakisääteinen terveystarkastus kotikeittiössämme, ja vaikka mitä!

Hyvää alkanutta vuotta 2023!

Pitsakellarin ovet avautuvat jälleen la 14.01.2023! Leipäpuoti palvelee  tilauksesta siinä tammikuun puolesta välistä eteen päin! Saa kysyä ja toivoa, hapanjuurileipää ja kahvileipää! Viikonlopun leipätilaukset ruisleipä keskiviikkoiltaan, vaaleat torstaihin mennessä!

p.050 5413410/Hanne

LA-SU klo 13-18 PITSAKELLARI

Viikonloppuina voit nauttia Pitsakellarin tunnelmasta ja napolilaistyylisistä pitsoista! Katso tarkemmat tiedot "Pitsakellari"-välilehdeltä. Tilaan mahtuu max 12 henkilöä,joten pöytävaraus on erittäin suositeltavaa. Huomaathan, että välioven karmista löytyy ovikello, jolla kutsut henkilökuntaa. Vaikka meillä joskus on tupa täynnä, niin silti aina kannattaa kysyä, koska monesti myös lyhyelläkin varoitusajalla löytyy tilaa!

Pitsakellari on avoinna ympäri vuoden! Ryhmät mahdollisia myös muina aikoina. Myös take away!

p. 050 5413410/Hanne