TAPAHTUMIA JA AJANKOHTAISIA ASIOITA 2024

KESÄKUUN AUKIOLO PITSAKELLARISSA!

La-su ollaan avoinna normaalisti klo 13-18! 

Meille voit myös poiketa kahville ja itse tehdylle jäätelölle, tai nauti lasi proseccoa maalaismaisemassa!

Tule moikkaamaan meitä Orimattilan keskustaan kesämarkkinoille 8.5.klo 10-18! Lähetään kylille ekaa kertaa ikinä! SU 9.6. jälleen omalla tontilla pitsanpaistossa.Sydämellinen kiitos vuodesta 2023!

Loma tuli kieltämättä tarpeeseen! Oltiin pari viikkoa ihan vain tekemättä mitään, paitsi pakolliset kuviot eläinten ja muiden kotiasioiden kanssa. Kylmää oli, niinkö kaikilla muillakin! :D  Nyt aloitetaan arki taas mukavasti ja Pitsakellarikin aukeaa jälleen lauantaina 13.01.klo 13.00! Pöytävaraukset p.0505413410/Hanne

Piano-tai haitaritunneille maanantaille mahtuu 1-2 uutta oppilasta, sopii lapsille sekä aikuisille! Isännän hirsihommia varaillaan jo varovaisesti vuoteen 2025. (kts.välilehdet)

Lähdetään tähän vuoteen iloisin mielin ja tarkoituksena pääosin paistella pitsaa, mutta ainahan muutama tapahtuma vuodessa pitää mielen virkeänä! Tule pitsalle tai ehdota yhteistyötä!? Parasta on, kun voi tehdä mitä tahansa!

-Hanne&Toni-

LA-SU klo 13-18 PITSAKELLARI

Viikonloppuina voit nauttia Pitsakellarin tunnelmasta ja napolilaistyylisistä pitsoista! Katso tarkemmat tiedot "Pitsakellari"-välilehdeltä. Tilaan mahtuu max 12 henkilöä,joten pöytävaraus on erittäin suositeltavaa. Huomaathan, että välioven karmista löytyy ovikello, jolla kutsut henkilökuntaa. Vaikka meillä joskus on tupa täynnä, niin silti aina kannattaa kysyä, koska monesti myös lyhyelläkin varoitusajalla löytyy tilaa!

Pitsakellari on avoinna ympäri vuoden! Ryhmät mahdollisia myös muina aikoina. Myös take away!

p. 050 5413410/Hanne