SOITONOPETUS

Syksy 2023 alkaa ma 4.9.

Tunneille voit tulla aivan vasta-alkajana tai vaikka muistelemaan vanhoja opittuja asioita! Jokainen saa edetä omien tavoitteidensa mukaisesti. Suositusikä 7-vuotiaasta alkaen. Tunnit pidetään maanantaisin, noudatellen oppilaitosten työ-ja loma-aikoja. Aloittaa voit kuitenkin koska tahansa, myös keskellä vuotta.

Olen opettanut 5,5-vuotta Orimattilan MLL:n pianokoulussa pianon ja haitarinsoittoa sekä pitänyt muskareita. Nuorempana opetin myös kansalaisopistossa haitarinsoittoa sekä soitin vuosien varrella useissa eri orkestereisssa. Muodollista pätevyyttä en ole hankkinut, vaikkakin toki musiikkia opiskellut. Opettajana olen innostava ja kannustava, sekä sopivasti myös tavoitteita asettava, vaikka virallista opetussuunitelmaa emme ole velvollisia noudattamaan. Liitän opetukseen aina samalla musiikinteoriaa, jos erillisiä teoriaopintoja ei ole muualta.

Paras hetki on aloittaa just nyt! Varsinkin, jos olet aikuinen, kynnys tuntuu usein liian korkealta! Meillä kynnys on matala ja ilo otetaan irti pienestäkin edistymisestä! 

-Hanne-