Pienen Pieni Leipäpuoti

Pienen Pieni Leipäpuoti

Tarkistathan aina "ajankohtaista"-osioista uusimmat tiedot! Puoti palvelee toistaiseksi ainoastaan tilauksesta, ellei toisin ilmoiteta!
Joulutapahtumassa 18.12.2022 klo 14-17 navetan vintillä runsaasti jouluisia herkkuja! Voit myös tilata/tehdä toiveita etukäteen!

Leipäpuodista löytyy aidon kotileipomon juureen leivottuja leipiä, niin tummaa, kuin vaaleaakin. Suolaista ja makeaa kahvileipää, erityisesti tuoretta pullaa, sesonkituotteita unohtamatta. Emäntä ottaa myös tilauksia ja toiveita vastaan, joten ota yhteyttä myös muina aikoina s-postilla jokirinteentila@gmail.com tai 0505413410/Hanne.

Leipäpuoti avasi ovensa koronakevään pääsiäisenä ensimmäistä kertaa. Emännän muut työt olivat kevään ajan tauolla, joten jotain piti keksiä. Leipominen alkoi luontevasti, koska jo aiemmin oli jouluksi tilausleipiä tullut leivottua sekä muutamia tapahtumia ja myyjäisiä järjestettyä. Talon vanha, vino lasikuisti houkutteli puodin laittoon, vaikka se näin maalla hieman hullulta kuulostaakin. Asiakkaat ovat kuitenkin hienosti tiensä tänne aitoon maalaispuotiin löytäneet!

Puodissa on itsepalvelu ja sinne mahtuu asioimaan ainoastaan yksi seurue kerrallaan, joten voi turvallisesti tehdä ostoksia kaikessa rauhassa. Maksutavat: käteinen,mobilepay, kortti. Lämpimästi tervetuloa!